Lid worden

Als lid van SV de Valk wordt je ook automatisch lid van Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie (KNSA).
Dit houdt in dat je deel mag nemen aan alle wedstrijden die door het hele land gehouden worden.

Ook krijg je elke maand het blad Schietsport thuis gestuurd. Hierin staat veel nieuws over wedstrijden, verenigingen enz. Verder staan alle uitslagen van de gehouden wedstrijden erin. Voor meer informatie kijk op www.knsa.nl

Lid worden: minimaal ½ jaar.
Afzeggen voor 1 Januari of voor 1 Juli.

Huishoudelijk regelement klik hier

Tarieven:

Zoals hiernaast hebt u kunnen lezen wordt je automatisch lid van de KNSA. Deze kosten staan los van de constributie van SV de Valk. Let op! Voor de KNSA ben je senior als je 21 jaar of ouder bent of als je in het jaar dat je lid wordt 21 wordt. Voor SV de Valk ben je senior als je 18 jaar of ouder bent.
Minimale leeftijd om lid te worden is 12  jaar

Senioren: