Nederlandse Kampioenschappen 2019

Eind juni 2019 hebben de Nederlandse kampioenschappen luchtgeweer plaatsgevonden in Arnhem.
4 schutters van SV De Valk hebben hieraan deel mogen nemen.
Zij hebben ook hier weer prachtige resultaten neer mogen zetten.

Bij de senioren heren hoofdklasse behaalde André ten Voorde een prachtige 4e plaats in de finale.

Bij de junioren A heren werd Egbert Woudenberg 3e en haalde daarmee een bronzen medaille binnen.
Maarten Noordijk werd 6e en Dinand Koetsier die d.m.v een wildcard deel mocht nemen aan zijn 1e NK werd 8e in de finale.

Daarnaast zijn deze drie schutters ook nog eens NEDERLANDS KAMPIOEN geworden met het team junioren A heren op het NK teams.

Ook twee trainingsvrienden van SV De Valk hebben mooie resultaten neergezet.
Iris Groenenboom werd 2e bij de senioren dames hoofdklasse en Laura Lefering werd 3e bij de junioren A dames. Beide hebben dus een medaille weten te bemachtigen.

Uitslagen recreantentoernooi 2019

In maart 2019 hebben we weer een geslaagd recreantentoernooi gehouden. Ook dit jaar hebben weer veel groepen meegedaan. Allen hartelijk dank daarvoor.

Hopelijk zien wij u volgend jaar weer terug.

Uitslagen open wedstrijd SV De Valk 2019

In januari hebben wij een open wedstrijd georganiseerd. Dit was de 2e wedstrijd van de Veluwetrofee. Naast SV de Valk doen SV Soranus uit Wekerom en SSV De Berkelschutters uit Borculo hier aan mee. De uitslagen van al deze drie wedstrijden zijn te vinden op de site van SES Nederland

Feestje organiseren?

Dan kun je bij SV de Valk een schietwedstrijdje houden.
±1½uur voor € 2,50 per persoon.
Voor jongens en meisjes.
Voor meer informatie neem contact op met C. van de Steeg
op nr. 06-30592346 of via contact.